Leden - info

Het ledengedeelte van www.tekentaal.nl is voor geregistreerde leden van de Vereniging Tekentaal.

Ben je lid? Log dan in om toegang te krijgen tot het verenigings nieuws, handige informatie, formulieren en je eigen contactgegevens.

Indien je nog niet een account hebt, kun je deze aanvragen bij de ledenadministartie door een email te sturen met je contactgegevens.

Schildjes

De schildjes zijn uitsluitend voor de werkende leden. De kosten van het schildje worden gedragen door de VT . Er wordt echter wel een borgsom van € 50,- gevraagd, die weer teruggestort wordt op het moment,  dat het schildje weer retour gezonden wordt naar de vereniging. Zo blijven de schildjes eigendom van de Vereniging Tekentaal.

Bij beëindiging van jouw werkzaamheden als tekentaaldeskundige of als je geen lid meer bent van de vereniging wordt je geacht het schildje retour te zenden.

Hoe te bestellen:

  • Tijdens de ALV  kun je een schildje meenemen, als je dit van tevoren hebt aangegeven en € 50,00 borg betaald, contant of per bank.
  • Maak € 50,-   of  € 53,45 (incl verzendkosten) over op NL97INGB0006839005 t.n.v. Vereniging voor Tekentherapeuten te Aalten

    o.v.v. je naam en ‘schildje’.

Ook kun je een mailsturen naar: Ria Theissen r.theissen@kpnmail.nl  of de ledenadministratie ledenadministratie@tekentaal.nl 

 

Opleiding KOLAM Lisa Borstlap 

Via deze link  https://www.genezendtekenen.nl/ kom je op de opleiding van De Kolam van LISA BORSTLAP

 

Opleiding Vrije Academie 't Pad:

Voor alle relevante informatie omtrent Vrije Academie 't Pad ga naar https://vrijeacademiehetpad.nl/  

Extra informatie over aanvullende opleiding voor Creatief Therapeuten Beeldend, Teken-therapeuten, Coaches Beeldend en andere gerenommeerde collega’s die zich in ACT Beeldend willen verdiepen op 't Pad zie pdf bestand hieronder.

 

Educatief Mandala Instituut

Opleiding Educatief Mandala Instituut van Danka Hüsken-Smit

Het Educatief Mandala Instituut richt zich naast Jungiaanse ideeën op de meditatieve vorm van de Mandala & beeldend werk naar de visie van het Tibetaanse Boeddhisme.

Daarnaast gebruikt het EMI Numerologie voor kennisgericht en bewust getekend onderzoek naar de persoonlijkheid van de student.

Lichaamsintelligentie is een belangrijke aanvulling voor onze holistische aanpak, die Hoofd & Hart verbindt en zich uitdrukt via de handen. Wanneer het lichaam actief (bewust) meewerkt aan tekenoefeningen en opdrachten zal het getekende beeld beter voelbaar en dieper doorleefd worden.

De mandala als creatief model werkt oplossingsgericht en pakt diepe oude trauma’s en overtuigingen doelmatig aan en versterkt het zelfhelend vermogen waarbij Tekentaal en symbolen een grote rol spelen. 

In de pdf hieronder lees je alle informatie over de opleiding bij het EMI

Voor nog meer informatie kijk op www.mandalacoaching.nl